Стравы беларускай кухні: рэцэпты, фота | Belarus.by
У Беларусь без візы на 30 дзён
Афіцыйны сайт Рэспублікі Беларусь
Выбары Прэзідэнта Рэспублікі Беларусь 9 жніўня 2020 года
Пра Беларусь

Каляндар падзей у Беларусі
Выдатныя мясціны Беларусі
Сусветная спадчына ЮНЕСКА ў Беларусі
Беларускія санаторыі і курорты
Сувеніры з Беларусі
| Галоўная | Пра Беларусь | Кухня | Стравы беларускай кухні

Стравы беларускай кухні


Духмяная верашчака, запечанае сакавітае мяса, хатнія каўбасы, залацістыя дранікі, капусныя, грэчкавыя і гарбузовыя бліны, лазанкі з рознымі праслойкамі, клёцкі, саленні, супы з белымі грыбамі, наліўкі на травах і ягадах... Беларуская кухня багатая стравамі, якія могуць здзівіць гурманаў.

 

Тут вы знойдзеце рэцэпты, з дапамогай якіх можаце прыгатаваць абед у беларускім стылі і адчуць смак нацыянальнай кухні беларусаў. Кухары мінскіх рэстаранаў дзеляцца арыгінальнымі рэцэптамі і аўтарскімі сакрэтамі прыгатавання.

Верашчака

Бульбяныя пызы

Верашчака Бульбяныя пызы


Бульбяная каўбаса

Салат "Беларускі"

Бульбяная каўбаса Салат "Беларускі"


Лазанкі

Дранікі

Лазанкі Дранікі


Зразы

Мазурка

  Зразы Мазурка


Беларускія бліны

Беларускія бліны
Помнікі Вялікай Айчыннай вайны ў Беларусі
Партызанскі летапіс