У Беларусь без візы на 30 дзён
Афіцыйны сайт Рэспублікі Беларусь
Год малой радзімы ў Беларусі
Прэс-цэнтр
Каляндар падзей у Беларусі
Выдатныя мясціны Беларусі
Сусветная спадчына ЮНЕСКА ў Беларусі
Беларускія санаторыі і курорты
Сувеніры з Беларусі
| Галоўная | Прэс-цэнтр | Падзеі, факты, анонсы

Падзеі, факты, анонсы

5 Врс 2016

Цыбрыкі і гарбузовы суп прадэгустуюць мінчане на Тыдні беларускай кухні

5 верасня, Мінск /Кар. БЕЛТА/. Адзінаццаты Тыдзень беларускай кухні адбудзецца ў Мінску з 5 па 11 верасня. Аб гэтым БЕЛТА паведаміла прэс-сакратар галоўнага ўпраўлення спажывецкага рынку Мінгарвыканкама Настасся Прымака.

У кулінарных спаборніцтвах прымаюць удзел каля 100 аб'ектаў грамадскага харчавання.

У пералік страў, прапанаваных на Тыдні беларускай кухні, увайшлі рулет курыны з маласольнымі агуркамі (Br3 руб. 5 кап.), гарбузовы суп з курыцай і грэнкамі (Br3 руб. 5 кап.), цыбрыкі са сметанкова-грыбным соусам (Br5), мяса з паляўнічым соусам і печанай агароднінай (Br9), сырнікі з ягадным соусам (Br3).

Па ініцыятыве галоўнага ўпраўлення спажывецкага рынку Мінгарвыканкама Тыдні беларускай кухні праходзяць у Мінску па правіле: адзіная рэцэптура, тэхналогія і цана незалежна ад тыпу і класа аб'екта.

Архіў
Пн Аўт Сер Чцв Пт Сб Нядз
Помнікі Вялікай Айчыннай вайны ў Беларусі
Партызанскі летапіс